Deuren voor binnen en buiten

Voordeuren en buitendeuren

Als u op zoek bent naar een voordeur in pvc of andere buitendeuren, dan verwijzen we u graag door naar Ramatec bvba. U geniet er van uiterst voordelige prijzen voor deuren (en ramen) in hout, PVC en aluminium.
Voor een voordeur aan goedkope prijzen zit u hier goed!

Prijzen van de ramen ontvangen of een offerte op maat voor een voordeur? Klik hier!

Binnendeuren glas

U bent op zoek naar binnendeuren voor uw verbouwing of nieuwbouw? Deuren de donder heeft wat u zoekt!

Bij het selecteren van deuren voor uw woning zijn er verscheidene mogelijkheden. Welke deur u kiest zal van een groot deel afhangen van de stijl van uw woning, wat op zich waarschijnlijk bepaalt werd door uw persoonlijke smaak. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden.

Zo kan men opteren voor een glazen deur. De glazen deuren komen meer en meer voor, aangezien glas als bouwmateriaal erg populair aan het worden is. Glazen deuren geven uw woning een soort openheid, de bij niet-transparante deuren afwezig is. Deuren in glas zijn ook erg modern van uitstraling.

Binnendeuren hout

Indien u meer traditioneel ingesteld bent, zult u misschien opteren voor een charmante houten deur. Deuren in hout zijn populair vanwege het feit dat deze deuren een extra warme uitstraling geven aan uw woning.

Op vlak van afwerking zijn er enorm veel mogelijkheden voor deuren. De kleur kan uiteraard volledig vrij gekozen worden, alsook de verscheidene deurknoppen, klinken, ...

Verfdeuren

De opmars van verfdeuren lijkt niet te stoppen en dat is begrijpelijk. Het voordeel van een verfdeur is dat die zeer gemakkelijk af te werken is. Verfdeuren worden dan ook vaak schildersdeuren genoemd omdat het schilderen ervan weinig tot geen vakkennis vereist.

Meer informatie? Vraag volledig vrijblijvend onze prijslijst en catalogus van de deuren aan!