Ecologisch wonen en ecologie

Ecologie en ecologische verwarming, isolatie en ventilatie

Er zijn heel wat mogelijkheden om de ecologie van uw huis te verhogen. Ecologisch wonen wordt meer en meer belangrijk. Dat bewijzen ook de vele subsidies die door de diverse overheden worden uitgedeeld ter bevordering van de ecologie door ecologisch bouwen en verbouwen.

Zonnepanelen

Informatie over zonnepanelen zoals rendement en de verschillende soorten maar ook de mogelijkheid om offertes te vergelijken voor zonnepanelen van verschillende leveranciers.

Bezoek zonnepanelen-installatie.be

Warmtepomp

Warmtepompen hebben erg veel voordelen, maar het belangrijkste voordeel dat een warmtepomp biedt is het rendement. Warmtepompen bezorgen u namelijk meer energie dan er nodig is om te verwarmen.

Bezoek e-warmtepompen.be

Isolatie

Alles over isolatie en isoleren, van spouwmuurisolatie en het isoleren van spouw muren tot dakisolatie. Dit is een typische vorm van isolatie waarbij de prijzen die u ontvangt bijzonder sterk uit elkaar liggen. Vergelijk dus goed offertes voor spouwmuurisolatie alvorens een isolatiebedrijf te kiezen die u deze werken laat uitvoeren.

Bezoek isolatietips.be

Ventilatie

Alles over ventilatie en het ventileren van ruimtes in uw huis. Met mogelijkheid om offertes te vergelijken van ventilatie bedrijven.

Bezoek ventilatiesite.be